*** *** Водещите вечерни новини на 19 август ***   Никой не може

...
***
*** Водещите вечерни новини на 19 август ***
 
Никой не може
Коментари Харесай

Водещите новини! Петков: 80% от българите искат Борисов да се пенсионира. Лондон: Владимир Путин губи ключова битка срещу Украйна


***

*** Водещите вечерни вести на 19 август ***

 

„ Никой не може да ни накара да се коалираме с ГЕРБ. Ако сме с тях няма по какъв начин да създадем правосъдна промяна, тъй като това значи Бойко Борисов да влезе в пандиза. 

Няма да вършим коалиция, която да ни накара да изневерим на правилата си. 

Хората, които са окупирали страната се оказаха по-силни, те съумяват да вършат обединения. Ние имахме Троянски кон в държавното управление. 

Трябва хората да ни поддържат, с цел да сме по-силни “.

***

***

Служебният боен министър Димитър Стоянов забрани с експлицитна своя заповед на военните да използват алкохол и опиати в служебно време, в това число по време на занятия, тренировки, учения, задачи и интервенции.

***

„ Дойде ли време за работа в 48-ото Народно заседание, ще работим дружно с " Демократична България ". Важното е да имаме повече народни представители. Отделното ни явяване на изборите ще даде повече депутати... Гледаме към разновидността, в който събираме най-малко 121 представители “.

***

***

„ Руският президент Владимир Путин губи основна борба против Украйна ", сподели шефът на английската Служба за държавна връзка (отговорна за киберсигурността на държавните институции) Джеръми Флеминг.

„ Плановете за Москва за бърза победа и на бойното поле, и в международната мрежа се провалиха ", добави той.

„ Троловете на Кремъл действаха безредно и неспособно. Опитите им да унищожат киберструктурата на Украйна се сблъскаха с професионална и ефикасна отбрана ",  подчерта шефът на службата.

По думите на Флеминг: Руската агитация стана един от основните фактори за основаване на безпорядък в Украйна.

***

„ Който към този момент ме е видял, е ридал. Онези, които ме видят в този момент, ще ридаят ", предвещава различен надпис. А ето и още едно обръщение от предишното: " Ако видиш този камък още веднъж, ще заплачеш. Толкова ниско е било равнището на водата през 1417 година "

Липсата на дъжд и многото горещи дни провокираха суша в доста европейски страни, а в плитките реки се демонстрираха предупредителни знаци, оставени от нашите предшественици, заяви Би Би Си.

Екип от чешки археолози в изследване от 2013 година открива, че на " камъните на глада " са упоменати годините 1417, 1616, 1707, 1746, 1790, 1800, 1811, 1830, 1842, 1868, 1892 и 1893. „ Животът ще разцъфне, когато този камък изчезне ", може да се прочете на един от тях.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР